Home.

Installatie diensten.

Computer diensten.

TV diensten.

Webdesign.

Prijzen.

Storing melding.

Home
Home Installatie diensten Computer diensten TV diensten Webdesign Prijzen Storing melding

Tang Solutions -kvk 50654691    Contact  | Disclaimer  |  Privacybeleid |  Site Map |  Algemeenvoorwaarden

 

Privacy Policy

 

 

  

Met dit initiatief willen we er voor zorgen dat iedereen die privé een computer heeft aangeschaft er ook optimaal mee kan werken. Computers zijn voor iedereen steeds belangrijker geworden. Daarom is het noodzakelijk dat PC's probleemloos en betrouwbaar functioneren. Onderhoud speelt hierbij een grote rol, vooral omdat computers vaak gebruikt worden en meestal op de grond staan waardoor ze snel kunnen vervuilen. Onderhoud hoeft niet duur te zijn, het kan u juist een hoop kosten besparen.

 

Waarom ? Waarom niet een PC Service Contract van Tang Solutions?  

 

Met een servicecontract kunt u de levensduur van uw computer aanzienlijk verlengen en het gebruik door de tijd optimaal houden. Er word jaarlijks 2 maal contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Hierbij worden alle onderdelen van uw computer stofvrij gemaakt. Ook controleren we ventilatoren op slijtage en elektronische componenten op lekken. Verder checken wij de staat van uw software, er wordt een virusscan, een adwarescan en een registerscan uitgevoerd, en een algemene check van uw systeem. Zodat uw computer er weer voor langere tijd zonder problemen tegenaan kan!

 

Deze service kost slechts € 99,- per jaar en verlengt de levensduur van uw computer aanzienlijk. Het bespaart u uiteindelijk een hoop onnodige kosten!

 

Ook brengt het servicecontract nog enkele extra voordelen met zich mee: U krijgt diverse kortingen waaronder een korting van 15% op de serviceuren, de voorrijkosten .

 

Het servicecontract omvat jaarlijks 2 maal een bezoek voor slechts € 99,-. Dit houdt in 1 uur service per computer inclusief de betreffende voorrijkosten. Voor een 2e pc betaald u slechts € 79,- extra.

Voor algemeen voorwaarden klik op pc service contract

Computer service Contract