Home.

Installatie diensten.

Computer diensten.

TV diensten.

Webdesign.

Prijzen.

Storing melding.

Home
Home Installatie diensten Computer diensten TV diensten Webdesign Prijzen Storing melding

Tang Solutions -kvk 50654691    Contact  | Disclaimer  |  Privacybeleid |  Site Map |  Algemeenvoorwaarden

Privacy Beleid TangSolutions.nl  

Bij elk bezoek aan Tang Solutions.nl wordt uw IP adres herkend en zo mogelijk de website of email van herkomst. Tang Solutions gebruikt deze gegevens om de functionaliteiten en inhoud van de website te analyseren en te verbeteren.

Persoonsgegevens alsmede adres- en e-mail gegevens worden door Tang Solutions strikt vertrouwelijk behandeld en niet ter beschikking gesteld aan andere partijen. Het versturen van aanbiedingen en andere commerciële uitingen aan de klant geschiedt alleen met uitdrukkelijke toestemming van de klant.

respecteert uw gegevens en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. De Tang Solutions door u verstrekte gegevens worden bijgehouden in een databestand en worden uitsluitend gebruikt voor de bezorging van de bestelling en voor het verzamelen van informatie over Tang Solutions.

Persoonsgegevens zullen door niet Tang Solutions worden verstrekt aan derden die niet gelieerd zijn aan ,

Tang Solutions behoudens indien hiervoor expliciete toestemming is gegeven of indien dit noodzakelijk is in verband met wettelijke eisen.

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens kunnen op uw verzoek ook worden gewijzigd of verwijderd. Een dergelijk verzoek kunt u schriftelijk of telefonisch indienen.

 

Tang Solutions

Anjerstraat 14

3905ZB Veenendaal

 

Privacy Beleid